APA:
کپیشریفی، نازنین، و رومیانی، لاله. (1399). استفاده از هیدرولیزشده های بدست آمده از میگو بر خواص شیمیایی, میکروبی و بافتی سوریمی کپور نقره ای. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 17-34. SID. https://sid.ir/paper/375542/fa
Vancouver:
کپیشریفی نازنین، رومیانی لاله. استفاده از هیدرولیزشده های بدست آمده از میگو بر خواص شیمیایی, میکروبی و بافتی سوریمی کپور نقره ای. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):17-34. Available from: https://sid.ir/paper/375542/fa
IEEE:
کپینازنین شریفی، و لاله رومیانی، “استفاده از هیدرولیزشده های بدست آمده از میگو بر خواص شیمیایی, میکروبی و بافتی سوریمی کپور نقره ای،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 17–34، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375542/fa