مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

253
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

103
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عملکرد و ویژگی های کیفی سیاه دانه تحت تاثیر کود و آبیاری

صفحات

 صفحه شروع 307 | صفحه پایان 317

چکیده

 به منظور ارزیابی عملکرد و ویژگی های کیفی سیاه دانه تحت تاثیر کاربرد انواع کود و قطع آبیاری, آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زابل در سال 96-1395 انجام شد. عامل اصلی قطع آبیاری در چهار سطح آبیاری متداول, قطع آبیاری در مرحله ساقه رفتن تا شروع گلدهی, قطع آبیاری در مرحله گلدهی تا شروع پرشدن دانه و قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه و عامل فرعی انواع کود در چهار سطح شاهد (عدم مصرف کود), ازتوبارور1, فسفات بارور2 و سوپر فسفات تریپل بودند. برهمکنش قطع آبیاری و کود بر عملکرد و اجزای عملکرد, کلروفیل برگ, کاروتنویید, درصد و عملکرد اسانس معنی دار شد. بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد, رنگیزه های فتوسنتزی و عملکرد اسانس از تیمار آبیاری متداول توام با کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 و بیشترین درصد اسانس از تیمار قطع آبیاری در مرحله شروع پرشدن تا انتهای پر شدن دانه همراه با کود زیستی ازتوبارور1 حاصل شد. عملکرد دانه در شرایط قطع آبیاری در مرحله پرشدن دانه و عدم استفاده از کود, 76/46 درصد کمتر از عملکرد دانه در شرایط کاربرد کود زیستی ازتوبارور1 توام با آبیاری متداول بود. در مجموع می توان گفت برای بهبود ویژگی های مورد بررسی در این پژوهش, به جز درصد اسانس, کاربرد کودهای زیستی توام با آبیاری متداول می تواند مناسب باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بامشاد، رقیه، رمرودی، محمود، و اصغری پور، محمدرضا. (1399). ارزیابی عملکرد و ویژگی های کیفی سیاه دانه تحت تاثیر کود و آبیاری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(2 )، 307-317. SID. https://sid.ir/paper/375555/fa

    Vancouver: کپی

    بامشاد رقیه، رمرودی محمود، اصغری پور محمدرضا. ارزیابی عملکرد و ویژگی های کیفی سیاه دانه تحت تاثیر کود و آبیاری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(2 ):307-317. Available from: https://sid.ir/paper/375555/fa

    IEEE: کپی

    رقیه بامشاد، محمود رمرودی، و محمدرضا اصغری پور، “ارزیابی عملکرد و ویژگی های کیفی سیاه دانه تحت تاثیر کود و آبیاری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 2 ، pp. 307–317، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375555/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button