APA:
کپیزرآبادی پور، فاطمه، پیراوی ونک، زهرا، و امینی فر، مهرناز. (1399). بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 13-25. SID. https://sid.ir/paper/375612/fa
Vancouver:
کپیزرآبادی پور فاطمه، پیراوی ونک زهرا، امینی فر مهرناز. بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):13-25. Available from: https://sid.ir/paper/375612/fa
IEEE:
کپیفاطمه زرآبادی پور، زهرا پیراوی ونک، و مهرناز امینی فر، “بهینه سازی فرمولاسیون شیر نارگیل حاوی صمغ تراگاکانتین با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 13–25، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375612/fa