APA:
کپیموسوی، زهرا، محمدی، فهیمه، و تنهاییان، عباس. (1400). بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا, زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 34(1 (پیاپی 130) )، 38-45. SID. https://sid.ir/paper/375802/fa
Vancouver:
کپیموسوی زهرا، محمدی فهیمه، تنهاییان عباس. بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا, زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1400؛34(1 (پیاپی 130) ):38-45. Available from: https://sid.ir/paper/375802/fa
IEEE:
کپیزهرا موسوی، فهیمه محمدی، و عباس تنهاییان، “بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس نعنا, زیره ی سبز و پپتید باکتریوسین انتروسین P بر روی برخی باکتری های مولد ورم پستان گاو در شرایط آزمایشگاهی،” تحقیقات دامپزشکی و فرآورده های بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، vol. 34، no. 1 (پیاپی 130) ، pp. 38–45، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375802/fa