APA:
کپیکریمیان کاکلکی، سهیلا، شالویی، فردین، شادخواست، محمد، و عرب مارکده، مهدی. (1398). بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus). علوم و فنون شیلات، 9(1 )، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/375929/fa
Vancouver:
کپیکریمیان کاکلکی سهیلا، شالویی فردین، شادخواست محمد، عرب مارکده مهدی. بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus). علوم و فنون شیلات[Internet]. 1398؛9(1 ):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/375929/fa
IEEE:
کپیسهیلا کریمیان کاکلکی، فردین شالویی، محمد شادخواست، و مهدی عرب مارکده، “بررسی اثر جایگزینی سولفات مس با نانو اکسید مس در جیره غذا بر شاخص های رشد و فعالیت آنزیمی و آسیب شناسی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus)،” علوم و فنون شیلات، vol. 9، no. 1 ، pp. 39–49، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375929/fa