APA:
کپیدادپور، ساناز، و یزدان پناه، صدیقه. (1399). تولید سس مایونز کم چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 135-147. SID. https://sid.ir/paper/376290/fa
Vancouver:
کپیدادپور ساناز، یزدان پناه صدیقه. تولید سس مایونز کم چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):135-147. Available from: https://sid.ir/paper/376290/fa
IEEE:
کپیساناز دادپور، و صدیقه یزدان پناه، “تولید سس مایونز کم چرب با استفاده از نانو امولسیون عصاره میوه سپستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 135–147، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376290/fa