APA:
کپیجوکار، زینب، قلی پورکنعانی، حسنا، جعفریان، حجت اله، و طاهری میرقائد، علی. (1397). بررسی مقایسه ای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی اسانس های زنیان, اسطوخودوس و میخک در شرایط آزمایشگاهی علیه برخی پاتوژن های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 6(4 )، 109-126. SID. https://sid.ir/paper/376310/fa
Vancouver:
کپیجوکار زینب، قلی پورکنعانی حسنا، جعفریان حجت اله، طاهری میرقائد علی. بررسی مقایسه ای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی اسانس های زنیان, اسطوخودوس و میخک در شرایط آزمایشگاهی علیه برخی پاتوژن های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792. پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1397؛6(4 ):109-126. Available from: https://sid.ir/paper/376310/fa
IEEE:
کپیزینب جوکار، حسنا قلی پورکنعانی، حجت اله جعفریان، و علی طاهری میرقائد، “بررسی مقایسه ای خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی اسانس های زنیان, اسطوخودوس و میخک در شرایط آزمایشگاهی علیه برخی پاتوژن های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss (Walbaum, 1792،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 6، no. 4 ، pp. 109–126، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376310/fa