مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

261
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

534
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف چربی جیره بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی خون دورگه ماهی ماش (Linnaeus, 1758)Leuciscus aspius ماده × ماهی سفید (Kamensky, 1901) Rutilus kutum نر (♂ Leuciscus aspius ♀ × Rutilus kutum )

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 142

چکیده

 مطالعه حاضر در راستای تعیین تاثیرات میزان چربی جیره بر شاخص های رشد و ترکیب شیمیایی بدن در دورگه ماهی ماش ماده × ماهی سفید نر (♂ L. aspius ♀ × R. kutum) انجام شد. برای انجام این آزمایش تعداد 252 ماهی با وزن 8/5 ± 3/29 گرم (میانگین ± SD) در چارچوب طرح کاملا تصادفی در شش تیمار سه تکراری تقسیم شدند. ماهی ها پس از یک هفته سازگاری با 6 جیره حاوی نیتروژن یکسان (40 درصد پروتئین خام) و سطوح چربی متفاوت شامل 7, 10, 13, 16, 19 و 22 درصد, به مدت 56 روز, بر اساس اشتها و سه وعده در روز غذادهی شدند. شاخص های مورد بررسی شامل وزن نهایی, درصد افزایش وزن بدن, نرخ رشد ویژه, فاکتور وضعیت, ضریب تبدیل غذایی, بازده پروتئین, شاخص کبدی و شاخص احشایی بود. نتایج حاصل گویای معنی دار بودن تاثیر سطوح متفاوت چربی جیره غذایی بر شاخص های ضریب تبدیل غذایی و بازده پروتئین بود. اختلاف معنی داری در ترکیب لاشه, میزان پروتئین تام, لیپید کل, کلسترول و تری گلیسرید بین تیمارها دیده نشد. براساس یافته های تحقیق حاضر در تغذیه این ماهیان, افزایش میزان چربی جیره تا سطح 16 درصد در جهت بهبود شاخص های رشد پیشنهاد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فلاحتکار، بهرام، کمالی کیا، محمدرضا، و عفت پناه، ایرج. (1398). اثر سطوح مختلف چربی جیره بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی خون دورگه ماهی ماش (Linnaeus, 1758)Leuciscus aspius ماده × ماهی سفید (Kamensky, 1901) Rutilus kutum نر (♂ Leuciscus aspius ♀ × Rutilus kutum ). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، 7(3 )، 125-142. SID. https://sid.ir/paper/376337/fa

    Vancouver: کپی

    فلاحتکار بهرام، کمالی کیا محمدرضا، عفت پناه ایرج. اثر سطوح مختلف چربی جیره بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی خون دورگه ماهی ماش (Linnaeus, 1758)Leuciscus aspius ماده × ماهی سفید (Kamensky, 1901) Rutilus kutum نر (♂ Leuciscus aspius ♀ × Rutilus kutum ). پژوهش های ماهی شناسی کاربردی[Internet]. 1398؛7(3 ):125-142. Available from: https://sid.ir/paper/376337/fa

    IEEE: کپی

    بهرام فلاحتکار، محمدرضا کمالی کیا، و ایرج عفت پناه، “اثر سطوح مختلف چربی جیره بر شاخصهای رشد و بیوشیمیایی خون دورگه ماهی ماش (Linnaeus, 1758)Leuciscus aspius ماده × ماهی سفید (Kamensky, 1901) Rutilus kutum نر (♂ Leuciscus aspius ♀ × Rutilus kutum )،” پژوهش های ماهی شناسی کاربردی، vol. 7، no. 3 ، pp. 125–142، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376337/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button