APA:
کپیکوشکی، محمدرضا، عزیزی، محمدحسین، و محرابی، شیما. (1399). جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت, حجم, دانسیته و تخلخل. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 161-168. SID. https://sid.ir/paper/376448/fa
Vancouver:
کپیکوشکی محمدرضا، عزیزی محمدحسین، محرابی شیما. جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت, حجم, دانسیته و تخلخل. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):161-168. Available from: https://sid.ir/paper/376448/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا کوشکی، محمدحسین عزیزی، و شیما محرابی، “جایگزین کردن شیره انگور به جای شکر در تولید کیک اسفنجی و تاثیر آن بر سفتی بافت, حجم, دانسیته و تخلخل،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 161–168، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376448/fa