APA:
کپیآقاجان زاده سورکی، سارا، ضیایی فر، امان محمد، کاشانی نژاد، مهدی، و رضائی اصل، عباس. (1399). تاثیر میدان الکتریکی پالسی مجهز به امواج مادون قرمز بر محتوای اسید اسکوربیک موجود در آب گوجه فرنگی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 49-66. SID. https://sid.ir/paper/376726/fa
Vancouver:
کپیآقاجان زاده سورکی سارا، ضیایی فر امان محمد، کاشانی نژاد مهدی، رضائی اصل عباس. تاثیر میدان الکتریکی پالسی مجهز به امواج مادون قرمز بر محتوای اسید اسکوربیک موجود در آب گوجه فرنگی. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):49-66. Available from: https://sid.ir/paper/376726/fa
IEEE:
کپیسارا آقاجان زاده سورکی، امان محمد ضیایی فر، مهدی کاشانی نژاد، و عباس رضائی اصل، “تاثیر میدان الکتریکی پالسی مجهز به امواج مادون قرمز بر محتوای اسید اسکوربیک موجود در آب گوجه فرنگی،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 49–66، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376726/fa