مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

168
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

461
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 157

چکیده

 آزمایشی به منظور تعیین سطح بهینه جرم ذرت (حاوی روغن زیاد) در جیره جوجه های گوشتی انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج گروه آزمایشی, پنج تکرار و 30 قطعه پرنده در هر واحد آزمایشی از سن 15 تا 42 روزگی صورت گرفت. گروه های آزمایشی شامل پرندگان دریافت کننده سطوح صفر (شاهد), 5, 10, 15 و 20 درصد جرم ذرت بودند. در طول دوره آزمایش صفات مربوط به عملکرد, شاخص تولید, هزینه خوراک مصرفی به ازای هر کیلوگرم وزن زنده, پاسخ های ایمنی هومورال و ریخت شناسی بافت روده مورد ارزیابی قرار گرفت. برای تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی (TOPSISیاTechnique for Order Preference by Similarity to Ideal Solution) و روش حداکثرسازی سود اقتصادی استفاده شد. بر اساس نتایج به دست آمده, سطح بهینه افزودن جرم ذرت به جیره با استفاده از روش مدیریتی TOPSIS و روش حداکثرسازی سود اقتصادی به ترتیب 59/6 و 98/6 درصد تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده قمصری، امیرحسین، حسینی، سیدعبداله، شریعتمداری، فرید، توکلی، مجید، و لطف الهیان، هوشنگ. (1398). تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 50(2 )، 149-157. SID. https://sid.ir/paper/377497/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده قمصری امیرحسین، حسینی سیدعبداله، شریعتمداری فرید، توکلی مجید، لطف الهیان هوشنگ. تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):149-157. Available from: https://sid.ir/paper/377497/fa

    IEEE: کپی

    امیرحسین علیزاده قمصری، سیدعبداله حسینی، فرید شریعتمداری، مجید توکلی، و هوشنگ لطف الهیان، “تعیین سطح بهینه جرم ذرت در جیره جوجه های گوشتی بر مبنای روش مدیریت تصمیم گیری چندشاخصی و حداکثرسازی سود اقتصادی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 149–157، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button