APA:
کپیکرمخانی، مریم، انوار، سیدامیرعلی، و عطایی، مریم. (1397). استفاده از پوشش های خوراکی فعال ساخته شده از ترکیبی از صمغ دانه شاهی و کارواکرول جهت افزایش ماندگاری میگوی پرورشی نگهداری شده در یخچال. بهداشت آبزیان ایران، 4(2 )، 55-72. SID. https://sid.ir/paper/377530/fa
Vancouver:
کپیکرمخانی مریم، انوار سیدامیرعلی، عطایی مریم. استفاده از پوشش های خوراکی فعال ساخته شده از ترکیبی از صمغ دانه شاهی و کارواکرول جهت افزایش ماندگاری میگوی پرورشی نگهداری شده در یخچال. بهداشت آبزیان ایران[Internet]. 1397؛4(2 ):55-72. Available from: https://sid.ir/paper/377530/fa
IEEE:
کپیمریم کرمخانی، سیدامیرعلی انوار، و مریم عطایی، “استفاده از پوشش های خوراکی فعال ساخته شده از ترکیبی از صمغ دانه شاهی و کارواکرول جهت افزایش ماندگاری میگوی پرورشی نگهداری شده در یخچال،” بهداشت آبزیان ایران، vol. 4، no. 2 ، pp. 55–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377530/fa