APA:
کپیحافظ نیا، بهزاد، انوار، سیدامیرعلی، کاکولکی، شاپور، و چوبکار، نسرین. (1397). ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت. بهداشت آبزیان ایران، 4(2 )، 86-94. SID. https://sid.ir/paper/377531/fa
Vancouver:
کپیحافظ نیا بهزاد، انوار سیدامیرعلی، کاکولکی شاپور، چوبکار نسرین. ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت. بهداشت آبزیان ایران[Internet]. 1397؛4(2 ):86-94. Available from: https://sid.ir/paper/377531/fa
IEEE:
کپیبهزاد حافظ نیا، سیدامیرعلی انوار، شاپور کاکولکی، و نسرین چوبکار، “ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت،” بهداشت آبزیان ایران، vol. 4، no. 2 ، pp. 86–94، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377531/fa