مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت

صفحات

 صفحه شروع 86 | صفحه پایان 94

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حافظ نیا، بهزاد، انوار، سیدامیرعلی، کاکولکی، شاپور، و چوبکار، نسرین. (1397). ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت. بهداشت آبزیان ایران، 4(2 )، 86-94. SID. https://sid.ir/paper/377531/fa

    Vancouver: کپی

    حافظ نیا بهزاد، انوار سیدامیرعلی، کاکولکی شاپور، چوبکار نسرین. ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت. بهداشت آبزیان ایران[Internet]. 1397؛4(2 ):86-94. Available from: https://sid.ir/paper/377531/fa

    IEEE: کپی

    بهزاد حافظ نیا، سیدامیرعلی انوار، شاپور کاکولکی، و نسرین چوبکار، “ارزیابی اثرات ضد میکروبی عصاره گیاه Allium atroviolaceum در ماهی قزل آلای رنگین کمان در دما و زمان نگهداری متفاوت،” بهداشت آبزیان ایران، vol. 4، no. 2 ، pp. 86–94، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377531/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button