APA:
کپیبهرامیان، الهه، لطیفی، زهرا، عبادی، مهدی، غفوری، زهرا، و ابراهیمی ولدانی، مهرنوش. (1399). بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(104 )، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/377540/fa
Vancouver:
کپیبهرامیان الهه، لطیفی زهرا، عبادی مهدی، غفوری زهرا، ابراهیمی ولدانی مهرنوش. بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(104 ):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/377540/fa
IEEE:
کپیالهه بهرامیان، زهرا لطیفی، مهدی عبادی، زهرا غفوری، و مهرنوش ابراهیمی ولدانی، “بررسی اثر عصاره چای سبز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک یزدی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 104 ، pp. 27–39، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377540/fa