APA:
کپیصدیفی، بردیا، نظرنژاد، نورالدین، و شریفی، حسن. (1399). بررسی ویژگی های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 91-105. SID. https://sid.ir/paper/377557/fa
Vancouver:
کپیصدیفی بردیا، نظرنژاد نورالدین، شریفی حسن. بررسی ویژگی های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):91-105. Available from: https://sid.ir/paper/377557/fa
IEEE:
کپیبردیا صدیفی، نورالدین نظرنژاد، و حسن شریفی، “بررسی ویژگی های ممانعتی کاغذهای پوشش دهی و تیمار شده با پلی کاپرولاکتون و نانومواد کریستال سلولز و اکسید روی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 91–105، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377557/fa