APA:
کپیعبادی، مهدی، لطیفی، زهرا، و دانش نیا، میلاد. (1399). بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L. ) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 149-162. SID. https://sid.ir/paper/377848/fa
Vancouver:
کپیعبادی مهدی، لطیفی زهرا، دانش نیا میلاد. بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L. ) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):149-162. Available from: https://sid.ir/paper/377848/fa
IEEE:
کپیمهدی عبادی، زهرا لطیفی، و میلاد دانش نیا، “بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه تاتاری پرگل (Carduus pycnocephalus L. ) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر آنتی اکسیدانی عصاره و اسانس بر پایداری اکسایشی روغن سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 149–162، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377848/fa