مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

428
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 21

چکیده

 تشکیل چندسازه های نانو در لفاف های زیست بسپاری می تواند امکان جدیدی را نه تنها برای بهبود خواص بلکه برای کاهش قیمت این محصولات فراهم کند. هم چنین چندسازه های نانو, کارایی مواد ضدباکتریایی طبیعی محتوی را افزایش می دهند. به منظور بررسی اثرات پاداکسندگی و ضدمیکروبی عصاره علف لیمو و میزان نانورس بر کارایی پوشش چندسازه ای آلژینات-نانورس فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد, آزمایشی در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 6 تیمار شامل پوشش نانو چندسازه ای آلژینات (2 %)-نانورس (1/5 و 3 %), بدون و با سطوح 1/5 و 3 % عصاره الکلی علف لیمو و 3 تکرار در هر تیمار به مدت 9 روز اجرا شد. نتایج نشان داد؛ سهم نانورس در ساختار پوشش نانو چندسازه ای بر عملکرد آن موثر بود. غنی سازی پوشش نانوچندسازه ای آلژینات-نانورس با عصاره علف لیمو بر کارایی آن افزود. به کارگیری 3 % عصاره علف لیمو در پوشش های چندسازه ای به خصوص هنگام استفاده از 3 % نانورس, به طور معنی داری (0/05>p) موجب کاهش شمار باکتتری های سرمادوست, شاخص اسیدتیوباربیتوریک, اسیدهای چرب آزاد و مجموع ترکیبات ازته فرار و افزایش ظرفیت نگهداری آب فیله های مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد شد. سهم نانورس در پوشش چندسازه ای فاقد عصاره, تاثیر معنی داری بر تعداد باکتری های سرمادوست در پایان دوره نگهداری نداشت. به طور کلی می توان گفت کارایی پوشش نانو چندسازه ای آلژینات-نانورس در افزایش ماندگاری فیله مرغ در شرایط سرد به سهم مناسب نانورس و غنی سازی با غلظت مناسب عصاره علف لیمو وابسته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مردانی کیاسری، مهدیه، و خادمی شورمستی، داریوش. (1399). تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/378067/fa

    Vancouver: کپی

    مردانی کیاسری مهدیه، خادمی شورمستی داریوش. تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/378067/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه مردانی کیاسری، و داریوش خادمی شورمستی، “تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 13–21، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378067/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button