APA:
کپیمردانی کیاسری، مهدیه، و خادمی شورمستی، داریوش. (1399). تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 13-21. SID. https://sid.ir/paper/378067/fa
Vancouver:
کپیمردانی کیاسری مهدیه، خادمی شورمستی داریوش. تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):13-21. Available from: https://sid.ir/paper/378067/fa
IEEE:
کپیمهدیه مردانی کیاسری، و داریوش خادمی شورمستی، “تاثیر عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و نانورس در پوشش نانو چندسازه ای بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط شرد،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 13–21، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378067/fa