APA:
کپیواثقی، فریبا، جوکی، محمد، و ربانی، محمد. (1399). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین, صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 171-185. SID. https://sid.ir/paper/378069/fa
Vancouver:
کپیواثقی فریبا، جوکی محمد، ربانی محمد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین, صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):171-185. Available from: https://sid.ir/paper/378069/fa
IEEE:
کپیفریبا واثقی، محمد جوکی، و محمد ربانی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی مربای کم کالری فراسودمند به با استفاده از پکتین, صمغ دانه به و قند اینورت آنزیمی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 171–185، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378069/fa