APA:
کپیاسفندیاری فرد، مازیار، و ضیاالحق، سیدحمیدرضا. (1399). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 119-130. SID. https://sid.ir/paper/378078/fa
Vancouver:
کپیاسفندیاری فرد مازیار، ضیاالحق سیدحمیدرضا. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):119-130. Available from: https://sid.ir/paper/378078/fa
IEEE:
کپیمازیار اسفندیاری فرد، و سیدحمیدرضا ضیاالحق، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بره موم و اثر آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن آفتابگردان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 119–130، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378078/fa