APA:
کپیرحمتی جنیدآباد، مصطفی، و علیزاده بهبهانی، بهروز. (1399). بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم (کپک های سبز و آبی میوه پرتقال). علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/378090/fa
Vancouver:
کپیرحمتی جنیدآباد مصطفی، علیزاده بهبهانی بهروز. بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم (کپک های سبز و آبی میوه پرتقال). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/378090/fa
IEEE:
کپیمصطفی رحمتی جنیدآباد، و بهروز علیزاده بهبهانی، “بررسی اثر ضدقارچی اسانس مورت (Myrtus communis) بر پنی سیلیوم دیجیتاتوم و پنی سیلیوم ایتالیکوم (کپک های سبز و آبی میوه پرتقال)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 1–8، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378090/fa