APA:
کپیدلالت، پریسا، شاهسونی مجرد، لیدا، و مهدیخانی، شادی. (1399). بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 31-46. SID. https://sid.ir/paper/378238/fa
Vancouver:
کپیدلالت پریسا، شاهسونی مجرد لیدا، مهدیخانی شادی. بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):31-46. Available from: https://sid.ir/paper/378238/fa
IEEE:
کپیپریسا دلالت، لیدا شاهسونی مجرد، و شادی مهدیخانی، “بررسی اثر استفاده از آرد کدو تنبل در تهیه بیسکویت رژیمی و خواص حسی و فیزیکوشیمیایی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 31–46، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378238/fa