مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 73

چکیده

 سویا و محصولات حاصل از آن به عنوان فراورده های فراسودمند مورد توجه قرار گرفته است. با هدف استفاده از سودمندی های شیر سویا, مخلوط شیر گاو و شیر سویا در نسبت های مختلف (صفر, 20, 40, 60, 80 و 100 درصد شیر سویا) تبدیل به ماست و سپس کشک مایع تولید شد. کشک مایع با استفاده از خشک کن پاششی به پودر کشک تبدیل و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقدار رطوبت پودر کشک از 1/3 درصد در نمونه حاصل از شیر گاو به 96/3 درصد در نمونه تهیه شده از شیر سویا و همچنین پروتیین از 2/29 درصد به 57/65 درصد افزایش و مقدار اسیدیته از 72/1 به 8/0 درصد کاهش یافت (05/0 ≥ P). همچنین افزایش شیر سویا باعث افزایش ویسکوزیته و قوام کشک بازسازی شده شد. افزودن شیر سویا تا 40 درصد از نظر طعم و رنگ تفاوت معنی داری نسبت به نمونه شاهد ایجاد نکرد, اما افزودن شیر سویا در سطوح بیشتر از 40 درصد باعث کاهش معنی دار (05/0 ≥ P) امتیاز طعم و رنگ گردید. شیر سویا باعث کاهش امتیاز پذیرش کلی کشک بازسازی شده گردید که این کاهش تا سطح60 درصد شیر سویا معنی دار نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رشیدی، حسن، معتمدالشریعتی، پرویندخت، قدس روحانی، محسن، و حکیم زاده، وحید. (1399). استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/378536/fa

    Vancouver: کپی

    رشیدی حسن، معتمدالشریعتی پرویندخت، قدس روحانی محسن، حکیم زاده وحید. استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/378536/fa

    IEEE: کپی

    حسن رشیدی، پرویندخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، و وحید حکیم زاده، “استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 65–73، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378536/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button