APA:
کپیرشیدی، حسن، معتمدالشریعتی، پرویندخت، قدس روحانی، محسن، و حکیم زاده، وحید. (1399). استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 65-73. SID. https://sid.ir/paper/378536/fa
Vancouver:
کپیرشیدی حسن، معتمدالشریعتی پرویندخت، قدس روحانی محسن، حکیم زاده وحید. استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):65-73. Available from: https://sid.ir/paper/378536/fa
IEEE:
کپیحسن رشیدی، پرویندخت معتمدالشریعتی، محسن قدس روحانی، و وحید حکیم زاده، “استفاده از شیر سویا در تولید پودر کشک فراسودمند و تعیین ویژگی های آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 65–73، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378536/fa