APA:
کپیپیرنیا، مطهره، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1399). مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 15-30. SID. https://sid.ir/paper/378790/fa
Vancouver:
کپیپیرنیا مطهره، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):15-30. Available from: https://sid.ir/paper/378790/fa
IEEE:
کپیمطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “مقایسه و بررسی ترکیب شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) و اسانس کندر (Boswellia carteri) علیه تعدادی از میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 15–30، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378790/fa