APA:
کپیزند، نازنین، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1399). اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 111-124. SID. https://sid.ir/paper/379245/fa
Vancouver:
کپیزند نازنین، شهاب لواسانی علیرضا. اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):111-124. Available from: https://sid.ir/paper/379245/fa
IEEE:
کپینازنین زند، و علیرضا شهاب لواسانی، “اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 111–124، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379245/fa