مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

403
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

494
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 124

چکیده

 در این مطالعه اثر غلظت های سه نوع مخلوط گازی (دی اکسیدکربن, نیتروژن, اکسیژن) و نیز شرایط تحت خلاء و بسته بندی بدون تزریق گاز و 3 نوع فیلم قابل انعطاف چند لایه برای افزایش زمان ماندگاری کشک خشک در شرایط دمای محیط (0C20) مورد بررسی قرار گرفت. بسته بندی بدون تزریق گاز به عنوان نمونه شاهد با 4 نوع بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده با ترکیب های گازی (30 َدرصد CO2 و 70 درصد N2) و (30 درصد N2 و 70 درصد CO2) و (48 درصد N2 و 48 درصد CO2 و 4 درصد O2) و تحت خلاء مقایسه گردید. آزمون های شمارش کلی فرم, کپک و مخمر و باکترهای هوازی و pH طی شصت روز نگهداری انجام شد. مدت ماندگاری کشک خشک در لفاف 4 لایه تحت شرایط ترکیبات گازی (30 درصد N2 و 70 درصد CO2), خلا و ( 48 درصد N2 و 48 درصد CO2 و 4 درصد O2) به ترتیب 55, 60 و 40 روز, تحت شرایط (30 َدرصد CO2 و 70 درصد N2) 40 روز و بدون تزریق گاز 30 روز, در لفاف 3 لایه (آلومینیم قوی) تحت شرایط (30 درصد N2 و 70 درصد CO2), خلا و (48 درصد N2 و 48 درصد CO2 و4 درصد O2) به ترتیب 50, 45 و 35 روز تحت شرایط (30 َدرصد CO2 و 70 درصد N2) 30 روز و بدون تزریق گاز 25 روز همراه با لفاف 3 لایه (آلومینیم ضعیف) تحت شرایط (30 درصد N2 و 70 درصد CO2), خلا و (48 درصد N2 و 48 درصد CO2 و 4 درصد O2) به ترتیب 40, 35 و 30 روز و تحت شرایط (30 َدرصد CO2 و 70 درصد N2) 25 روز و بدون تزریق گاز 20 روز گزارش شد. لفاف 4 لایه تحت شرایط ترکیبات گازی (30 درصد N2 و 70 درصد CO2), زمان ماندگاری طولانی تری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زند، نازنین، و شهاب لواسانی، علیرضا. (1399). اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(108 )، 111-124. SID. https://sid.ir/paper/379245/fa

    Vancouver: کپی

    زند نازنین، شهاب لواسانی علیرضا. اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(108 ):111-124. Available from: https://sid.ir/paper/379245/fa

    IEEE: کپی

    نازنین زند، و علیرضا شهاب لواسانی، “اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و لفاف های انعطاف پذیر بر رشد باکتری های کشک خشک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 108 ، pp. 111–124، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379245/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button