مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

246
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی

صفحات

 صفحه شروع 20 | صفحه پایان 30

چکیده

 مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی اجرا شد. تعداد 672 قطعه بلدرچین 20روزه در قالب آزمایش فاکتوریل سه عامله در چهار تکرار و در هر تکرار 14 پرنده در سنین 20 تا 37 و 20 تا 41 مورد بررسی قرار گرفتند. عوامل شامل سه سطح توازن الکترولیتی جیره (DEB), (170, 220 و270 میلی اکی والان بر کیلوگرم), دو سطح پروبیوتیک پروتکسین (0 و100گرم در تن) و دو سطح دمایی (دمای معمول پرورش و دمای 34 درجه سانتیگراد) بودند. در ارزیابی صفات مرتبط با لاشه, جنسیت نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد, پرندگان تغذیه شده با پروبیوتیک در سن 20 تا 37روزگی بیشترین مصرف خوراک را داشتند, در حالی که در همین دوره ی زمانی بهترین ضریب تبدیل خوراک بدون استفاده از پروبیوتیک به دست آمد (0/05>p). در دوره های پرورش20 تا 37 و 20 تا 41روزگی در شرایط تنش حرارتی, بهترین ضریب تبدیل خوراک و افزایش وزن مربوط به DEB270 میلی اکی والان بر کیلوگرم و تیمار فاقد پروبیوتیک بود. در شرایط متعارف دمایی بهترین ضریب تبدیل و افزایش وزن در هر دوره ی زمانی مربوط به جیره ی بدون پروبیوتیک و DEB 170 میلی اکی والان بر کیلوگرم بود (0/05p). همچنین, در درون هر جنس بیشترین وزن و درصد لاشه به تیمارهای پروبیوتیک تعلق داشت (0/05>p). در اثر متقابل پروبیوتیک, دما و جنس, صفات مربوط اندام های داخلی لاشه, جنس نر بطور معنی داری وزن نسبی بالاتری داشت. در مجموع استفاده از سطح 170 میلی اکی والان بر کیلوگرم برای توازن الکترولیتی در شرایط معمول دمایی توصیه می شود. از پروبیوتیک می توان برای حصول به بهترین راندمان لاشه استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مفیدی، محمدرضا، یوسف الهی، مصطفی، لطف الهیان، هوشنگ، باقرزاده کاسمانی، فرزاد، و دهقانی، محمدرضا. (1399). اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(30 )، 20-30. SID. https://sid.ir/paper/379344/fa

    Vancouver: کپی

    مفیدی محمدرضا، یوسف الهی مصطفی، لطف الهیان هوشنگ، باقرزاده کاسمانی فرزاد، دهقانی محمدرضا. اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(30 ):20-30. Available from: https://sid.ir/paper/379344/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا مفیدی، مصطفی یوسف الهی، هوشنگ لطف الهیان، فرزاد باقرزاده کاسمانی، و محمدرضا دهقانی، “اثر توازن الکترولیتی جیره و پروبیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه ی بلدرچین های ژاپنی در شرایط تنش حرارتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 30 ، pp. 20–30، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/379344/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button