مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

272
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی

صفحات

 صفحه شروع 899 | صفحه پایان 911

چکیده

 سیب گلاب یک رقم تجاری ایران است که به دلیل فعالیت متابولیکی بالا و قهوه ای شدن در اثر آسیب های مکانیکی عمر پس از برداشت کوتاهی دارد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار صورت پذیرفت. عامل اول پوشش خوراکی در پنج سطح (ژل آلوئه ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی-حجمی, ژل آلوئه ورا در دو سطح 30 و 60 درصد حجمی-حجمی به همراه اسانس آویشن شیرازی با غلظت 120 میکرولیتر در لیتر همراه و بدون پوشش) و عامل دوم زمان انبارداری در پنج سطح (صفر, 7, 14, 21 و 28 روز پس از براشت) بود. نتایج نشان داد کاهش وزن و شاخص رسیدگی در پوشش ژل آلوئه ورا 60% به همراه اسانس آویشن شیرازی به ترتیب 8/3 و 4/31 درصد در مقایسه با میوه های شاهد (بدون پوشش) کاهش نشان داد. هم چنین تیمارهای مذکور, منجر به حفظ ظرفیت جاروب کنندگی رادیکال DPPH و تجمع فنول کل میوه های تیمارشده با پوشش آلوئه ورا غنی شده با اسانس آویشن شیرازی شدند. پوشش ژل آلوئه ورا 60 درصد و همچنین تیمار ژل آلوئه ورا 60 درصد+ اسانس آویشن شیرازی به ترتیب 5/55 و 2/62 درصد استحکام بافت میوه را در مقایسه با شاهد افزایش دادند. ازسوی دیگر نتایج ارزیابی حسی مشخص نمود که پوشش ژل آلوئه ورا در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی اثر منفی بر طعم و ظاهر سیب گلاب نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاضی مقدم، منا، سلاح ورزی، یحیی، و عابدی، بهرام. (1399). افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(4 )، 899-911. SID. https://sid.ir/paper/380626/fa

    Vancouver: کپی

    قاضی مقدم منا، سلاح ورزی یحیی، عابدی بهرام. افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(4 ):899-911. Available from: https://sid.ir/paper/380626/fa

    IEEE: کپی

    منا قاضی مقدم، یحیی سلاح ورزی، و بهرام عابدی، “افزایش عمر انباری و حفظ کیفیت سیب گلاب با استفاده از پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 4 ، pp. 899–911، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380626/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button