APA:
کپیانصاری فرد، فاطمه، رجبی اسلامی، هومن، شمسایی مهرجان، مهدی، و سلطانی، مهدی. (1399). اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(2 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/381698/fa
Vancouver:
کپیانصاری فرد فاطمه، رجبی اسلامی هومن، شمسایی مهرجان مهدی، سلطانی مهدی. اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(2 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/381698/fa
IEEE:
کپیفاطمه انصاری فرد، هومن رجبی اسلامی، مهدی شمسایی مهرجان، و مهدی سلطانی، “اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 2 ، pp. 13–23، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381698/fa