مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

572
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio)

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 در این مطالعه, اثرات سطوح مختلف جلبک ( Arthrospira platensis ) بر رشد و توان دفاعی ماهی کوی(Cyprinus carpio) طی مدت 8 هفته مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور یک طرح کاملاً تصادفی شامل سطوح 0, 5/2, 5, 5/7, 10 درصد اسپیرولینا در قالب 5 تیمار با سه تکرار طراحی شد. تعداد 150 قطعه ماهی کوی با میانگین وزن اولیه 1/0 ± 30گرم در 15 تانک قرار گرفتند و با مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا به مدت 8 هفته مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ماهی های کوی تغذیه شده با اسپیرولینا 5/2% نسبت به تیمار های تغذیه شده با 5/7 و 10 کاهش معنی دار در عملکرد رشد(وزن اولیه, وزن ثانویه, نرخ رشد ویژه, شاخص وضعیت, میزان افزایش رشد نسبی, درصد افزایش وزن, سرعت رشد طولی) نشان دادند(05/0< P) همچنین سطح فعالیت آنزیم های کاتالاز (CAT)و ﺳ ﻮ ﭘ ﺮ اﻛ ﺴ ﻴ ﺪ دﻳ ﺴ ﻤ ﻮ ﺗ ﺎ ز(SOD) در تیمار 10 درصد اسپیرولینا با تیمار شاهد اختلاف معنی داری داشت( 05/0> P) در حالی که بین تیمارهای مختلف اختلاف معنی داری مشاهده نگردید ( 05/0< P ). آنزیم های کبدی لاکتات دهیدروژناز (LDH)و مالون دی الدهید (MDA) با افزایش سطوح مکمل غذایی به طور معنی داری کاهش یافتند( 05/0> P). نتایج تحقیق حاضر نشان داد که افزودن 10% جلبک اسپیرولینا به جیره غذایی میتواند تاثیر مثبت قابل توجهی بر نرخ رشد, مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی و آنزیم های کبدی ماهی کوی داشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری فرد، فاطمه، رجبی اسلامی، هومن، شمسایی مهرجان، مهدی، و سلطانی، مهدی. (1399). اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(2 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/381698/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری فرد فاطمه، رجبی اسلامی هومن، شمسایی مهرجان مهدی، سلطانی مهدی. اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(2 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/381698/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه انصاری فرد، هومن رجبی اسلامی، مهدی شمسایی مهرجان، و مهدی سلطانی، “اثر افزودن جلبک اسپیرولینا (Arthrospira platensis) به جیره غذایی بر رشد و فعالیت های آنتی اکسیدانی ماهی کوی (Cyprinus carpio)،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 2 ، pp. 13–23، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381698/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button