APA:
کپیکلانتری، فاطره، یگانه، سکینه، و اورجی، حسین. (1399). تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp. ) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. ). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(2 )، 111-125. SID. https://sid.ir/paper/381700/fa
Vancouver:
کپیکلانتری فاطره، یگانه سکینه، اورجی حسین. تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp. ) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. ). توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(2 ):111-125. Available from: https://sid.ir/paper/381700/fa
IEEE:
کپیفاطره کلانتری، سکینه یگانه، و حسین اورجی، “تاثیر پودر پوست میوه کیوی (Actinidia sp. ) در جیره بر عملکرد رشد, ترکیب لاشه و هضم پذیری ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L. )،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 2 ، pp. 111–125، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381700/fa