مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

275
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

462
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعات ژنتیکی روی ژن هسته یخ باکتری Bacillus cereusعامل سرمازدگی گیاه پیاز (Allium cepa)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 54

چکیده

 باکتری های فعال هسته یخ به دلیل تسریع فرآیند یخ زدگی در دمای ° C 5-و دماهای بالاتر, یکی از عوامل مهم سرمازدگی در سطح مزارع و باغ های کشور هستند. به منظور شناسایی باکتری های دارای ژن هسته یخ, چندین نمونه باکتریائی با قدرت هسته یخ جداسازی شد که نهایتاً باکتری عامل سرمازدگی گیاه پیاز انتخاب شد. جهت ارزیابی فعالیت هسته یخ از آزمون انجماد درون لوله ای و انجماد قطره ای استفاده شد. شناسایی به روش معمول صفات فنوتیپی انجام گرفت و جدایه باکتریائی در سطح جنس Bacillus شناسائی شد. با تکثیر ژن 16SrRNA و بلاست توالی در سایت NCBI تعلق آن به گونه Bacillus cereus محرز شد. به دلیل عدم وجود ژن مولد هسته یخ برای جدایه مذکور در سایت NCBI آغازگری مشابه با آغازگرهای تعریف شده برای ژن هسته یخ درPseudomonas syringae با این فرض که ژن ina درB. cereus مشابه با ژن هسته یخ (inaZ) در Pseudomonas syringae است طراحی شد و برای ردیابی ژن هسته یخ (ina) آنالیز واکنش زنجیره ای پلیمراز انجام گرفت. در ادامه تحقیق با استفاده از آغازگر 16SrRNA, فرآیند همسانه سازی و استخراج پلاسمید به منظور انجام توالی یابی دقیق تر انجام گرفت. این اولین گزارش از وجود ژن هسته یخ در گونه Bacillus cereus است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کرکزی، سارا، عبداللهی، پریسا، و حسن زاده رستگاری، نادر. (1398). مطالعات ژنتیکی روی ژن هسته یخ باکتری Bacillus cereusعامل سرمازدگی گیاه پیاز (Allium cepa). ژنتیک نوین، 14(1 )، 49-54. SID. https://sid.ir/paper/381786/fa

    Vancouver: کپی

    کرکزی سارا، عبداللهی پریسا، حسن زاده رستگاری نادر. مطالعات ژنتیکی روی ژن هسته یخ باکتری Bacillus cereusعامل سرمازدگی گیاه پیاز (Allium cepa). ژنتیک نوین[Internet]. 1398؛14(1 ):49-54. Available from: https://sid.ir/paper/381786/fa

    IEEE: کپی

    سارا کرکزی، پریسا عبداللهی، و نادر حسن زاده رستگاری، “مطالعات ژنتیکی روی ژن هسته یخ باکتری Bacillus cereusعامل سرمازدگی گیاه پیاز (Allium cepa)،” ژنتیک نوین، vol. 14، no. 1 ، pp. 49–54، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/381786/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button