مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

986
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

763
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش های شیمیایی و بیولوژیکی

صفحات

 صفحه شروع 381 | صفحه پایان 391

چکیده

 در پژوهش حاضر نمونه کنجاله های سویای برزیلی, آرژانتینی و ایرانی و یک نمونه کنجاله گلوتن ذرت ایرانی از کارخانجات خوراک طیور استان آذربایجان شرقی جهت تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین تهیه شد. میانگین پروتئین خام کنجاله سویای برزیلی, آرژانتینی, ایرانی و کنجاله گلوتن ذرت به ترتیب 3/47, 2/46, 4/46 و 5/65 درصد و مقادیر عصاره اتری به ترتیب 1/9, 6/8, 4/12و 6/7 درصد بود. برای ارزیابی بیولوژیکی کیفیت پروتئین نمونه های کنجاله سویا و یک نمونه کنجاله گلوتن ذرت از 100 قطعه جوجه خروس سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار و 5 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. جیره های آزمایشی از سن 8 تا 17 روزگی به جوجه ها تغذیه شدند. جیره های آزمایشی شامل یک جیره خالص فاقد نیتروژن و چهار جیره غذایی نیمه خالص آزمایشی حاوی کنجاله های سویا و کنجاله گلوتن ذرت بود. برای ارزیابی شیمیایی کیفیت پروتئین نمونه های کنجاله سویا نیز از شاخص فعالیت آنزیم اوره آز و حلالیت پروتئین در محلول هیدروکسید پتاسیم 2/0 درصد استفاده شد. شاخص اوره آز برای کنجاله سویای برزیلی, آرژانتینی, ایرانی به ترتیب 05/0, 05/0 و 07/0 و حلالیت پروتئین در محلول هیدروکسید پتاسیم 2/0 درصد به ترتیب 39/88, 51/85 و 82/86 درصد تعیین گردید. کمترین مقادیر NPRو PER در کنجاله گلوتن (ذرت 37/1 و 36/0) و بیشترین مقادیر در کنجاله سویای آرژانتینی (74/3 و13/3) یافت شد. نتیجه گیری گردید که کمیت و کیفیت پروتئین نمونه داخلی کنجاله سویا مورد مطالعه قابل مقایسه با نمونه های آرژانتینی و برزیلی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جباری، رقیه، جانمحمدی، حسین، میرقلنج، سیدعلی، و کیانفر، روح اله. (1397). تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش های شیمیایی و بیولوژیکی. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(3 )، 381-391. SID. https://sid.ir/paper/382291/fa

    Vancouver: کپی

    جباری رقیه، جانمحمدی حسین، میرقلنج سیدعلی، کیانفر روح اله. تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش های شیمیایی و بیولوژیکی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(3 ):381-391. Available from: https://sid.ir/paper/382291/fa

    IEEE: کپی

    رقیه جباری، حسین جانمحمدی، سیدعلی میرقلنج، و روح اله کیانفر، “تعیین ترکیبات شیمیایی و کیفیت پروتئین برخی از کنجاله های سویای داخلی و وارداتی و کنجاله گلوتن ذرت با روش های شیمیایی و بیولوژیکی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 3 ، pp. 381–391، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/382291/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button