مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,207
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,113
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر فرمولاسیون آفت کش های میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 55

چکیده

 با توجه به اثرات ناگوار استفاده از آفت کش های شیمیایی بر محیط زیست و سلامت انسان, امروزه, کاربرد آفت کش های زیستی (biopesticides) به عنوان روش جایگزین, مؤثر و در عین حال بی خطر, برای کنترل آفات در برنامه های کشاورزی پایدار ضروری و حیاتی تلقی می شوند. آفت کش های زیستی که در این جا به آن ها پرداخته می شود, شامل فرآورده هایی است که حاوی میکروارگانیسم های زنده می باشد (microbial biopesticides). اگرچه, تعداد فراوانی از سویه های مؤثر آفت کش های میکروبی شناسایی شده اند اما یکی از دلایل اصلی عدم موفقیت تجاری آن ها, نبودِ فرمولاسیون های مناسب می باشد. چالش های متعدد علمی و فنی در فرآیند فرمولاسیون آفت کش های زیستی وجود دارد. با این حال, با پیشرفت های فنی و نگرش نوین جامعه به غذا و محیط زیست سالم, ثبت و فروش آفت کش های زیستی در دنیا در حال افزایش بوده و پیش بینی ها حاکی از افزایش فروش سالیانه آفت کش های زیستی در سال های آینده می باشد. در این مقاله مروری, ابتدا مقدمه ای درباره ضرورت کاربرد آفت کش های زیستی به عنوان جایگزینی مناسب برای سموم شیمیایی و جایگاه آن ها در کشاورزی نوین بیان می شود. سپس به چالش های کلی تولید و تجاری سازی آفت کش های میکروبی و فنِ فرمولاسیون به طور ویژه پرداخته خواهد شد. مراحل قبل از فرمولاسیون شامل انتخاب سویه مناسب, حفظ و نگهداری طولانی مدت آن و نیز روش های تکثیر انبوه به طور خلاصه ذکر می شود. سپس, انواع کلی فرمولاسیون ها (مایع و جامد) و مزایا و معایب آن ها شرح داده شده و به مواد مختلف همراه و افزودنی های فرمولاسیون و نیز عوامل متفاوت محیطی تأثیرگذار بر فرمولاسیون ها اشاره خواهد شد. در ادامه فرمولاسیون های مختلف آفت کش های میکروبی به طور جداگانه و با ذکر مثال شرح داده می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرزبان، رسول، و نعیمی، شهرام. (1398). مروری بر فرمولاسیون آفت کش های میکروبی. مهار زیستی در گیاه پزشکی، 7(1 (پیاپی 13) )، 39-55. SID. https://sid.ir/paper/383343/fa

    Vancouver: کپی

    مرزبان رسول، نعیمی شهرام. مروری بر فرمولاسیون آفت کش های میکروبی. مهار زیستی در گیاه پزشکی[Internet]. 1398؛7(1 (پیاپی 13) ):39-55. Available from: https://sid.ir/paper/383343/fa

    IEEE: کپی

    رسول مرزبان، و شهرام نعیمی، “مروری بر فرمولاسیون آفت کش های میکروبی،” مهار زیستی در گیاه پزشکی، vol. 7، no. 1 (پیاپی 13) ، pp. 39–55، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383343/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button