مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

405
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

473
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره های پرواری

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 57

چکیده

 این مطالعه به منظور مقایسه تأثیر استفاده از عصاره برگ بلوط بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی بره های پرواری با استفاده از 12 بره لری-بختیاری در دو گروه: دریافت کننده جیره بدون عصاره برگ بلوط (شاهد) و گروه دریافت کننده جیره حاوی عصاره برگ بلوط در مدت آزمایشی 105 روز انجام شد. نتایج نشان داد که افزودن عصاره برگ بلوط به جیره تأثیر معنی داری بر عملکرد نداشت, اما موجب کاهش معنی دار چربی بطنی (002/0), دنبه (026/0) و افزایش وزن روده خالی (003/0) بره ها شد. تفاوت معنی داری بین تیمارها در مورد فراسنجه های خونی مشاهده نشد, درحالی که شاخص آنتی اکسیدانی مالون دی آلدئید با افزودن عصاره برگ بلوط بهبود نشان داد. نیتروژن آمونیاکی شکمبه در بره هایی دریافت کننده عصاره برگ بلوط, به میزان 747/2 میلی گرم در دسی لیتر کمتر بود. اضافه کردن عصاره برگ بلوط موجب افزایش معنی دار به میزان 23/5 درصد در اسید چرب های غیراشباع و کاهش اسید چرب اشباع چربی بطنی گردید. به طورکلی نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از عصاره برگ بلوط (حاوی تانن) در جیره پرواری می تواند موجب بهبود فراسنجه های کیفی لاشه و وضعیت آنتی اکسیدانی بره های پرواری, بدون داشتن اثرات منفی بر عملکرد شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری نسب، مرضیه، کفیل زاده، فرخ، و ناصریان، عباسعلی. (1398). اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره های پرواری. پژوهش های علوم دامی ایران، 11(1 )، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/383621/fa

    Vancouver: کپی

    باقری نسب مرضیه، کفیل زاده فرخ، ناصریان عباسعلی. اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره های پرواری. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1398؛11(1 ):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/383621/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه باقری نسب، فرخ کفیل زاده، و عباسعلی ناصریان، “اثر عصاره برگ بلوط بر عملکرد, وضعیت آنتی اکسیدانی و ترکیب چربی بطنی در بره های پرواری،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 11، no. 1 ، pp. 45–57، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383621/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button