مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

422
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

496
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن، فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد

صفحات

 صفحه شروع 189 | صفحه پایان 199

چکیده

 مدیریت تغذیه صحیح درختان کیوی می تواند باعث افزایش عمر پس از برداشت میوه کیوی شود. در این پژوهش, در قالب یک طرح بلوک های کامل تصادفی طی ده تیمار کودی اثر زمان های متفاوت محلول پاشی کلرورکلسیم (مرداد تا مهرماه) و مقادیر مختلف کودهای اوره, سوپرفسفات تریپل, سولفات پتاسیم بر روی میوه کیوی در باغی واقع در شهرستان آستانه اشرفیه (استان گیلان) بررسی شد. صفاتی مانند وزن تر, وزن خشک, درصد ماده خشک, اسیدیته, مواد جامد محلول, سفتی بافت, نیتروژن, فسفر, پتاسیم و کلسیم میوه در زمان برداشت و مواد جامد محلول و سفتی بافت میوه در زمان های 60 و 120 روز نگهداری در سردخانه (با دمای 5/0 ± 0 درجه سانتی گراد و رطوبت 90 تا 95 درصد) اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که درصد ماده خشک در تیمارهای پنج بار محلول پاشی با کلسیم به طور معنی دار بیشتر از شاهد بود. میزان قند در تیمارهای شاهد, 3/2-2 واحد درجه بریکس بیشتر از قند در تیمار پنج بار محلول پاشی کلسیم بود. بیش ترین غلظت کلسیم میوه در تیمارهای سه بار محلول پاشی با کلسیم دیده شد. بیش ترین سفتی میوه در تیمارهای چهار و پنج بار محلول پاشی با کلسیم و کم ترین سفتی میوه در تیمار شاهد مشاهده شد. کاهش سفتی بافت میوه در طی دوره انبارداری در تیمار پنج بار محلول پاشی کلسیم نسبت به شاهد بسیار کمتر بود. نتایج نشان دهنده تأثیر سطوح و زمان های متفاوت کودهای حاوی عناصر پرمصرف نیتروژن, فسفر و پتاسیم در تلفیق با محلول پاشی کلسیم در مقایسه با روش متداول کوددهی منطقه در ارتقاء کمی و کیفی میوه کیوی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هنرکاریان، فاطمه، و محمدی ترکاشوند، علی. (1397). تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 18(1 )، 189-199. SID. https://sid.ir/paper/383793/fa

    Vancouver: کپی

    هنرکاریان فاطمه، محمدی ترکاشوند علی. تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1397؛18(1 ):189-199. Available from: https://sid.ir/paper/383793/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه هنرکاریان، و علی محمدی ترکاشوند، “تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 18، no. 1 ، pp. 189–199، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button