APA:
کپیهنرکاریان، فاطمه، و محمدی ترکاشوند، علی. (1397). تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، 18(1 )، 189-199. SID. https://sid.ir/paper/383793/fa
Vancouver:
کپیهنرکاریان فاطمه، محمدی ترکاشوند علی. تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد. فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)[Internet]. 1397؛18(1 ):189-199. Available from: https://sid.ir/paper/383793/fa
IEEE:
کپیفاطمه هنرکاریان، و علی محمدی ترکاشوند، “تأثیر روش های مختلف به کارگیری کلرورکلسیم و کودهای عناصر پرمصرف (نیتروژن, فسفر و پتاسیم) بر کیفیت و عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد،” فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)، vol. 18، no. 1 ، pp. 189–199، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383793/fa