APA:
کپیعباسی، آذر، صادقی، سیدمصطفی، و طایفه، ماندانا. (1399). تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب, کادمیوم, نیکل و کروم) در برنج. بهداشت مواد غذایی، 10(4 (پیاپی 40) )، 73-85. SID. https://sid.ir/paper/383795/fa
Vancouver:
کپیعباسی آذر، صادقی سیدمصطفی، طایفه ماندانا. تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب, کادمیوم, نیکل و کروم) در برنج. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(4 (پیاپی 40) ):73-85. Available from: https://sid.ir/paper/383795/fa
IEEE:
کپیآذر عباسی، سیدمصطفی صادقی، و ماندانا طایفه، “تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب, کادمیوم, نیکل و کروم) در برنج،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 4 (پیاپی 40) ، pp. 73–85، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383795/fa