APA:
کپیصبری آذر، محسن، حسینی شکرابی، سیدپژمان، شمسایی مهرجان، مهدی، و نوغانی، فاطمه. (1399). اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 187-200. SID. https://sid.ir/paper/383806/fa
Vancouver:
کپیصبری آذر محسن، حسینی شکرابی سیدپژمان، شمسایی مهرجان مهدی، نوغانی فاطمه. اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):187-200. Available from: https://sid.ir/paper/383806/fa
IEEE:
کپیمحسن صبری آذر، سیدپژمان حسینی شکرابی، مهدی شمسایی مهرجان، و فاطمه نوغانی، “اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 187–200، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383806/fa