مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

466
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحات

 صفحه شروع 187 | صفحه پایان 200

چکیده

 این مطالعه جهت ارزیابی روش های مختلف پخت بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus) صورت گرفته است. در این مطالعه چهار روش پخت شامل کبابی, آب پز, سرخ شده و پخت در مایکروویو با سه تکرار برای 84 قطعه شاه میگوی صیدشده از سد ارس صورت گرفته است. نتایج آزمایش های فیزیکوشیمایی نشان داد که میزان پروتیین در تیمار بخار پز (39/0± 70/17 درصد) و سرخ شده (14/0± 13/15 درصد) به ترتیب بیشترین و کمترین مقدار بود. بالاترین میزان چربی در روش سرخ کردن ثبت گردید و در سایر تیمارها اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صبری آذر، محسن، حسینی شکرابی، سیدپژمان، شمسایی مهرجان، مهدی، و نوغانی، فاطمه. (1399). اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 187-200. SID. https://sid.ir/paper/383806/fa

    Vancouver: کپی

    صبری آذر محسن، حسینی شکرابی سیدپژمان، شمسایی مهرجان مهدی، نوغانی فاطمه. اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):187-200. Available from: https://sid.ir/paper/383806/fa

    IEEE: کپی

    محسن صبری آذر، سیدپژمان حسینی شکرابی، مهدی شمسایی مهرجان، و فاطمه نوغانی، “اثرات روش های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 187–200، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383806/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button