APA:
کپیبورد، ریحانه، و رومیانی، لاله. (1399). ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 213-219. SID. https://sid.ir/paper/383809/fa
Vancouver:
کپیبورد ریحانه، رومیانی لاله. ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):213-219. Available from: https://sid.ir/paper/383809/fa
IEEE:
کپیریحانه بورد، و لاله رومیانی، “ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 213–219، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383809/fa