مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

254
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه)

صفحات

 صفحه شروع 213 | صفحه پایان 219

چکیده

 هدف این پژوهش, ارزیابی تاثیر فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین همراه با اسانس نعناع فلفلی بر کیفیت فیله قزل آلای رنگین کمان بود. نمونه ها به 5 گروه فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین (تیمار 1), فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین همراه با 5/0 درصد اسانس (تیمار 2), فیلم همراه با 1 درصد اسانس (تیمار 3), فیلم با 5/1 درصد اسانس (تیمار 4), فیلم همراه با 2 درصد اسانس (تیمار 5) تقسیم شد. نمونه ها در یخچال به مدت 15 روز نگهداری و در فواصل معین (روزهای 0, 3, 6, 9, 12 و 15) جهت آزمایش های میکروبی, شیمیایی (pH, TBA, PV, TVB-N) و رنگ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آنالیز اسانس نشان داد که منتول با 7/49 درصد ترکیب اصلی موجود در اسانس نعناع فلفلی بود. نتایج بررسی باکتریایی نشان داد که تیمار 1 و 2 در مقایسه با تیمارهای 3, 4و 5 اثر معناداری بر کاهش روند افزایش تعداد باکتری نداشتند (05/0>P). ازنظر شیمیایی pH فیله قزل آلای رنگین کمان تحت تاثیر اسانس قرار نگرفت (05/0 P), اما در مورد شاخص پراکسید و بار میکروبی کل, اضافه کردن اسانس به فیلم سبب کاهش معنی دار این شاخص در مقایسه با فیلم بدون اسانس شد (05/0>P). از نظر آنالیز حسی, تفاوت معنی داری میان 5 تیمار وجود نداشت (05/0> P).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بورد، ریحانه، و رومیانی، لاله. (1399). ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(4 )، 213-219. SID. https://sid.ir/paper/383809/fa

    Vancouver: کپی

    بورد ریحانه، رومیانی لاله. ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(4 ):213-219. Available from: https://sid.ir/paper/383809/fa

    IEEE: کپی

    ریحانه بورد، و لاله رومیانی، “ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تاثیر آن بر ماندگاری قزل آلای رنگین کمان (یافته علمی کوتاه)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 4 ، pp. 213–219، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383809/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button