APA:
کپیآریایی، حدیث، زارع، داوود، آریایی، پیمان، میردامادی، سعید، و نقی زاده رئیسی، شهرام. (1399). ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه توت نگهداری شده به روش انجمادی. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(106 )، 47-61. SID. https://sid.ir/paper/383851/fa
Vancouver:
کپیآریایی حدیث، زارع داوود، آریایی پیمان، میردامادی سعید، نقی زاده رئیسی شهرام. ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه توت نگهداری شده به روش انجمادی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(106 ):47-61. Available from: https://sid.ir/paper/383851/fa
IEEE:
کپیحدیث آریایی، داوود زارع، پیمان آریایی، سعید میردامادی، و شهرام نقی زاده رئیسی، “ارزیابی حسی با استفاده از روش منطق فازی و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنتی اکسیدانی و فنل کل در آب میوه حاصل از شاه توت نگهداری شده به روش انجمادی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 106 ، pp. 47–61، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383851/fa