APA:
کپیشیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، قیافه داوودی، مهدی، و محفوظی، مریم. (1399). تاثیر درجه استخراج آرد و آنزیم های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی های حسی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(107 )، 51-65. SID. https://sid.ir/paper/383857/fa
Vancouver:
کپیشیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، قیافه داوودی مهدی، محفوظی مریم. تاثیر درجه استخراج آرد و آنزیم های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی های حسی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(107 ):51-65. Available from: https://sid.ir/paper/383857/fa
IEEE:
کپیزهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی، و مریم محفوظی، “تاثیر درجه استخراج آرد و آنزیم های آمیلاز و زایلاناز بر بافت و ویژگی های حسی نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 107 ، pp. 51–65، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383857/fa