APA:
کپییوسف زاده ثانی، سپیده، مرتضوی، سیدعلی، شیخ الاسلامی، زهرا، کریمی، مهدی، و الهامی راد، امیرحسین. (1399). بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(109 )، 153-166. SID. https://sid.ir/paper/383870/fa
Vancouver:
کپییوسف زاده ثانی سپیده، مرتضوی سیدعلی، شیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی، الهامی راد امیرحسین. بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ کردن عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(109 ):153-166. Available from: https://sid.ir/paper/383870/fa
IEEE:
کپیسپیده یوسف زاده ثانی، سیدعلی مرتضوی، زهرا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی اثر کیفیت قطعات مرغ توسط اتواع نشاسته طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 109 ، pp. 153–166، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/383870/fa