APA:
کپینایفی، مرضیه، رضایی، منصور، چاشنی دل، یداله، و بهگر، مهدی. (1399). تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد, خصوصیات لاشه, فراسنجه های خونی, آنزیم های کبدی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(29 )، 18-31. SID. https://sid.ir/paper/384418/fa
Vancouver:
کپینایفی مرضیه، رضایی منصور، چاشنی دل یداله، بهگر مهدی. تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد, خصوصیات لاشه, فراسنجه های خونی, آنزیم های کبدی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(29 ):18-31. Available from: https://sid.ir/paper/384418/fa
IEEE:
کپیمرضیه نایفی، منصور رضایی، یداله چاشنی دل، و مهدی بهگر، “تاثیر استفاده از سطوح مختلف ضایعات میگوی پرتوتابی شده بر عملکرد, خصوصیات لاشه, فراسنجه های خونی, آنزیم های کبدی و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 29 ، pp. 18–31، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384418/fa