مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

310
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

468
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر متقابل منبع دانه غلات و اندازه ذرات علوفه یونجه بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای، رشد اسکلتی و فراسنجه های خونی گوساله های شیری هلشتاین

صفحات

 صفحه شروع 173 | صفحه پایان 186

چکیده

 این آزمایش با هدف بررسی اثر منبع دانه غلات (جو و ذرت) و اندازه ذرات علوفه یونجه (پودر شده در مقابل متوسط) بر عملکرد رشد, فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای گوساله های شیری انجام شد. از 32 رأس گوساله هلشتاین سه روزه (وزن اولیه 0/2 ± 4/36 کیلوگرم) در قالب طرح کاملاً تصادفی و آرایش فاکتوریل 2 × 2 استفاده شد. جیره های آزمایشی شامل جیره حاوی دانه جو و علوفه یونجه پودر شده, دانه جو و علوفه یونجه با اندازه متوسط, دانه ذرت و علوفه یونجه پودر شده و دانه ذرت و علوفه یونجه با اندازه متوسط بودند. مصرف خوراک آغازین در گوساله های تغذیه شده با جیره های حاوی دانه ذرت در مقایسه با دانه جو در دوره قبل و بعد از شیرگیری و کل دوره بالاتر بود. گوساله های تغذیه شده با جیره حاوی دانه ذرت دارای وزن نهایی و میانگین افزایش وزن روزانه بالاتری در مقایسه با دانه جو بودند. اندازه ذرات علوفه یونجه تاثیری بر مصرف خوراک آغازین و میانگین افزایش وزن روزانه نداشت. ارتفاع هیپ و جدوگاه گوساله های تغذیه شده با جیره حاوی دانه ذرت در مقایسه با دانه جو بالاتر بود. در گوساله های تغذیه شده با جیره حاوی دانه ذرت در مقایسه با دانه جو غلظت کل اسیدهای چرب فرار افزایش و نسبت مولی استات کاهش یافت. در این مطالعه تقابلی بین منبع غلات خوراک آغازین و اندازه ذرات علوفه بر عملکرد گوساله های شیری مشاهده نشد اما استفاده از دانه ذرت در خوراک آغازین عملکرد گوساله های هلشتاین طی دوره انتقال از خوراک مایع به جامد را بهبود داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بهمن پور، علی صالح، فتاح نیا، فرشید، میرزایی، مهدی، تاسلی، گلناز، و میرزایی الموتی، حمیدرضا. (1398). اثر متقابل منبع دانه غلات و اندازه ذرات علوفه یونجه بر عملکرد, تخمیر شکمبه ای, رشد اسکلتی و فراسنجه های خونی گوساله های شیری هلشتاین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 32(122 )، 173-186. SID. https://sid.ir/paper/384653/fa

    Vancouver: کپی

    بهمن پور علی صالح، فتاح نیا فرشید، میرزایی مهدی، تاسلی گلناز، میرزایی الموتی حمیدرضا. اثر متقابل منبع دانه غلات و اندازه ذرات علوفه یونجه بر عملکرد, تخمیر شکمبه ای, رشد اسکلتی و فراسنجه های خونی گوساله های شیری هلشتاین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1398؛32(122 ):173-186. Available from: https://sid.ir/paper/384653/fa

    IEEE: کپی

    علی صالح بهمن پور، فرشید فتاح نیا، مهدی میرزایی، گلناز تاسلی، و حمیدرضا میرزایی الموتی، “اثر متقابل منبع دانه غلات و اندازه ذرات علوفه یونجه بر عملکرد, تخمیر شکمبه ای, رشد اسکلتی و فراسنجه های خونی گوساله های شیری هلشتاین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 32، no. 122 ، pp. 173–186، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384653/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button