مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

366
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی صفات عملکردی، کیفی و کلسترول تخم مرغ، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی اکسیدانی مرغ های تخم گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی آنزیم

صفحات

 صفحه شروع 225 | صفحه پایان 236

چکیده

 هدف تحقیق حاضر مطالعه اثر تفاله هسته انار و مولتی آنزیم بر صفات عملکردی, کیفی و کلسترول تخم مرغ, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و وضعیت آنتی اکسیدانی مرغ های تخم گذار در مرحله اوج تولید بود. در این تحقیق از تعداد 200 قطعه مرغ تخم گذار سویه های – لاین W-36 در مرحله اوج تولید با سن 32 هفتگی در 4 تیمار و 5 تکرار و 10 قطعه مرغ در هر تکرار استفاده شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه دوره 28 روزه به مدت 12 هفته اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر, 4, 7 و 10 درصد تفاله هسته انار به همراه 50 گرم مولتی آنزیم روابیو در هر تن خوراک بود. تحلیل داده ها نشان داد که تفاله انار درصد تولید, وزن تخم مرغ, توده تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک را بهبود بخشید. صفات کیفی تخم مرغ نیز شامل شاخص شکل تخم مرغ, شاخص زرده, شاخص رنگ زرده, وزن نسبی پوسته و وزن مخصوص تحت تأثیر تفاله انار قرار نگرفتند ولی تفاله انار واحد هاو و وزن نسبی سفیده را افزایش داد و سطح 4 درصد تفاله هسته انار نیز ضخامت پوسته و مقاومت پوسته را افزایش داد با افزایش سطح تفاله هسته انار سطوح تری گلیسرید, LDL تخم مرغ و کلسترول خون و غلظت مالون دی آلدئید خون به طور معنی داری کاهش یافت. بنابراین, افزودن تفاله هسته انار همراه با مولتی آنزیم تأثیر منفی بر عملکرد و صفات تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ ندارد بلکه در مواردی باعث بهبود تولید و کاهش هزینه جیره نیز می شود و می تواند تا سطح 10 درصد همراه با آنزیم به جیره مرغ تخم گذار در جهت کاهش کلسترول خون و بهبود وضعیت ضداکسیدانی خون افزوده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی واشان، سیدجواد، و غزنوی، طاهره. (1397). ارزیابی صفات عملکردی, کیفی و کلسترول تخم مرغ, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی اکسیدانی مرغ های تخم گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی آنزیم. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(2 )، 225-236. SID. https://sid.ir/paper/384836/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی واشان سیدجواد، غزنوی طاهره. ارزیابی صفات عملکردی, کیفی و کلسترول تخم مرغ, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی اکسیدانی مرغ های تخم گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی آنزیم. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(2 ):225-236. Available from: https://sid.ir/paper/384836/fa

    IEEE: کپی

    سیدجواد حسینی واشان، و طاهره غزنوی، “ارزیابی صفات عملکردی, کیفی و کلسترول تخم مرغ, فراسنجه های بیوشیمیایی خون و تعادل آنتی اکسیدانی مرغ های تخم گذار تغذیه شده با تفاله هسته انار و مولتی آنزیم،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 2 ، pp. 225–236، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/384836/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button