مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

318
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

94
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد، جمعیت میکروبی سکوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 367 | صفحه پایان 379

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد, جمعیت میکروبی سکوم ها و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی آزمایشی با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتی یک روزه (سویه راس-308) به مدت 42 روز در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار و 4 تکرار به انجام رسید. تیمارهای آزمایشی شامل جیره پایه (شاهد مثبت), جیره پایه به همراه 1/0 درصد آنتی بیوتیک فلاوومایسین (شاهد منفی) و جیره پایه به همراه سطوح 1/0, 2/0 و 3/0 درصد عصاره برگ پسته وحشی بودند. نتایج آزمایش نشان داد که ضریب تبدیل خوراک در دوره آغازین تحت تاثیر گروه های مختلف آزمایشی قرار گرفت و گروه شاهد مثبت کمترین و 3/0 درصد عصاره بیشترین ضریب تبدیل خوراکی را داشتند (05/0>P). میزان مصرف خوراک, افزایش وزن بدن و ضریب تبدیل خوراک در دوره رشد و کل دوره تحت تاثیر گروه های مختلف آزمایشی قرار نگرفتند (05/0P). تیمارهای آزمایشی تاثیر قابل ملاحظه ای بر جمعیت باکتری های کلی فرم نداشتند ولی باعث افزایش معنی دار جمعیت میکروبی لاکتوباسیل ها و کاهش معنی دار اشریشیاکولای در محتویات سکوم شدند (05/0>P). به هنگام استفاده از سطوح 2/0 و 3/0 درصد عصاره برگ پسته وحشی, pH ایلئوم به طور معنی داری کاهش یافت (05/0>P). نتایج این آزمایش نشان داد که عصاره برگ پسته وحشی تاثیر قابل ملاحظه ای بر عملکرد جوجه های گوشتی ندارد ولی, باعث کاهش جمعیت باکتری های مضر و افزایش جمعیت باکتری های مفید محتوای سکوم و هم چنین باعث کاهش pH محتویات ایلئومی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کردزنگنه، صادق، قربانی، محمدرضا، طاطار، احمد، و برزگر، حسن. (1397). تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد, جمعیت میکروبی سکوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران، 10(3 )، 367-379. SID. https://sid.ir/paper/385187/fa

    Vancouver: کپی

    کردزنگنه صادق، قربانی محمدرضا، طاطار احمد، برزگر حسن. تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد, جمعیت میکروبی سکوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1397؛10(3 ):367-379. Available from: https://sid.ir/paper/385187/fa

    IEEE: کپی

    صادق کردزنگنه، محمدرضا قربانی، احمد طاطار، و حسن برزگر، “تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ پسته وحشی بر عملکرد, جمعیت میکروبی سکوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 10، no. 3 ، pp. 367–379، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385187/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button