APA:
کپیبشارتی، مقصود، نیازی فر، معصومه، نعمتی، ذبیح اله، کریمی، امیر، و شیخلو، محمدرضا. (1399). تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی، 11(29 )، 48-55. SID. https://sid.ir/paper/385195/fa
Vancouver:
کپیبشارتی مقصود، نیازی فر معصومه، نعمتی ذبیح اله، کریمی امیر، شیخلو محمدرضا. تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی. پژوهش های تولیدات دامی[Internet]. 1399؛11(29 ):48-55. Available from: https://sid.ir/paper/385195/fa
IEEE:
کپیمقصود بشارتی، معصومه نیازی فر، ذبیح اله نعمتی، امیر کریمی، و محمدرضا شیخلو، “تأثیر افزودن سطوح مختلف اسانس بذر کتان به سیلاژ یونجه روی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیر آزمایشگاهی،” پژوهش های تولیدات دامی، vol. 11، no. 29 ، pp. 48–55، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385195/fa