APA:
کپیخراسانی، حامد، باشتنی، مسلم، فروغی، علیرضا، فرهنگ فر، همایون، و گنجی، فاطمه. (1398). اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی, بخش های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه های نایلونی. پژوهش های علوم دامی ایران، 11(4 )، 399-412. SID. https://sid.ir/paper/385198/fa
Vancouver:
کپیخراسانی حامد، باشتنی مسلم، فروغی علیرضا، فرهنگ فر همایون، گنجی فاطمه. اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی, بخش های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه های نایلونی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1398؛11(4 ):399-412. Available from: https://sid.ir/paper/385198/fa
IEEE:
کپیحامد خراسانی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر، و فاطمه گنجی، “اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی, بخش های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه های نایلونی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 11، no. 4 ، pp. 399–412، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385198/fa