APA:
کپیعزیزی، ایوب، هاشمی، مظاهر، شریفی، افروز، و ابرغانی، اکبر. (1399). بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی. پژوهش های علوم دامی ایران، 12(2 )، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/385201/fa
Vancouver:
کپیعزیزی ایوب، هاشمی مظاهر، شریفی افروز، ابرغانی اکبر. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی. پژوهش های علوم دامی ایران[Internet]. 1399؛12(2 ):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/385201/fa
IEEE:
کپیایوب عزیزی، مظاهر هاشمی، افروز شریفی، و اکبر ابرغانی، “بررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف سرشاخه هویج در جیره غذایی بر کینتیک هضم و تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی،” پژوهش های علوم دامی ایران، vol. 12، no. 2 ، pp. 169–179، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385201/fa