APA:
کپیسردرودیان، مریم، آریان فر، اکرم، محمدی ثانی کاخکی، علی، و ناجی طبسی، سارا. (1399). تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 12(1 )، 95-112. SID. https://sid.ir/paper/385232/fa
Vancouver:
کپیسردرودیان مریم، آریان فر اکرم، محمدی ثانی کاخکی علی، ناجی طبسی سارا. تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1399؛12(1 ):95-112. Available from: https://sid.ir/paper/385232/fa
IEEE:
کپیمریم سردرودیان، اکرم آریان فر، علی محمدی ثانی کاخکی، و سارا ناجی طبسی، “تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های عملکردی و آنتی اکسیدانی آن،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 12، no. 1 ، pp. 95–112، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385232/fa