APA:
کپیاحمدی، زهرا، و خادمی شورمستی، داریوش. (1399). تاثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L. ) در پوشش چندسازه ای کربوکسی متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 36(5 (پیاپی 103) )، 724-733. SID. https://sid.ir/paper/385236/fa
Vancouver:
کپیاحمدی زهرا، خادمی شورمستی داریوش. تاثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L. ) در پوشش چندسازه ای کربوکسی متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1399؛36(5 (پیاپی 103) ):724-733. Available from: https://sid.ir/paper/385236/fa
IEEE:
کپیزهرا احمدی، و داریوش خادمی شورمستی، “تاثیر عصاره نعنا (Mentha spicata L. ) در پوشش چندسازه ای کربوکسی متیل سلولز اسید اولئیک بر ماندگاری فیله ماهی طی دوره نگهداری در شرایط سرد،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. 36، no. 5 (پیاپی 103) ، pp. 724–733، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385236/fa