APA:
کپیفروزان، سمیه، قورچی، تقی، توغدری، عبدالحکیم، و پارسا، بهرام. (1399). بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه فرنگی بر عملکرد, قابلیت هضم و فراسنجه های خونی بره های دالاق . علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(126 )، 83-94. SID. https://sid.ir/paper/385908/fa
Vancouver:
کپیفروزان سمیه، قورچی تقی، توغدری عبدالحکیم، پارسا بهرام. بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه فرنگی بر عملکرد, قابلیت هضم و فراسنجه های خونی بره های دالاق . علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(126 ):83-94. Available from: https://sid.ir/paper/385908/fa
IEEE:
کپیسمیه فروزان، تقی قورچی، عبدالحکیم توغدری، و بهرام پارسا، “بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه فرنگی بر عملکرد, قابلیت هضم و فراسنجه های خونی بره های دالاق ،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 126 ، pp. 83–94، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/385908/fa