APA:
کپیرجبی، سونیا، و شریفی، اکرم. (1399). بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(105 )، 89-99. SID. https://sid.ir/paper/387885/fa
Vancouver:
کپیرجبی سونیا، شریفی اکرم. بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(105 ):89-99. Available from: https://sid.ir/paper/387885/fa
IEEE:
کپیسونیا رجبی، و اکرم شریفی، “بررسی امکان تولید کیک صبحانه کم کالری با استفاده از فیبر سیب و صمغ گوار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 105 ، pp. 89–99، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/387885/fa